29/1/08

400


Han decidit superar-se. Van en una cursa sense fi i han de guanyar com sigui. Van a 400. Si el PP fa una setmana ens deia que el Candidat dels Treballadors i Treballadores era Manuel Pizarro, aquest cap de setmana passat ZP ens deleitava amb la que serà una de les “propostes” estrella de la campanya. Aquests socialistes són genials, però potser aquesta vegada s’han passat de frenada.

400 euros si guanyo, això ens diu ZP i el seu PSOE. És com la compra de vots, però en viu i en directe, legal i tot, si es vol.

400 per tots aquells i aquelles que facin la declaració de renta. 400 euros per Manuel Pizarro (si home, “l’extreballador” d’Endesa que va a les llistes del PP).
0 euros si no fas declaració de renta perquè ets un jove que guanya 800 euros mensuals. 100% d’esquerres.

Subhasta electoral sense fi, i tot això perquè estan de campanya i han de mobilitzar el seu electorat. Si segueixen mobilitzant així aconseguirem que molta gent es quedi a casa i passi de tot.

5400 milions d’euros de despesa pública. No és precisament una propina, com diria Pedro Solbes. Avui Joan Herrera ens posava aquest matí exemples concrets de polítiques d’esquerres i el servei de la gent que es podrien tirar endavant amb aquests recursos.

Nosaltres seguim a la nostra. Avui hem presentat la campanya el "Curro està Fotut" a Terrassa i Cerdanyola, tot un èxit.

1 comentari:

emigdi ha dit...

David,
Les subhastes electorals és allò que més ràbia m'ha donat sempre, vinguin del partit que vinguin. De fet, Zapatero ja s'ha descobert com el gran mentider de la Moncloa, amb allò de Respetaré el estatuto...no cal repetir-ho, o amb l'arribada d'aquest AVE per als opulents de la terra. PSOE i PP fan pànic. Quan vaig tenir els xiquets fa pocs anys, la meua dona era professora de català interina. Els mesos que no treballava, no rebia els diners corresponents als fills per part de l'estat. Quan treballava, sí. Aquesta era la gran incongruència, com menys ingressos tens, fora subvenció; quan tens bons salaris, aleshores una subvenció. I aquesta llei encara no s'ha canviat!
El PSOE només ha fet bé algunes lleis com la dels matrimonis homosexuals, però ha pactat tot el tema econòmic amb la dreta. Voldria veure fermesa per part dels partits de l'esquerra nacional davant del PSOE, i que no es lliuri un xec en blanc com es va fer amb l'estatut.
Salut i lluita des de l'Ebre,
emigdi