4/3/08

S’ha acabat el vot de la por, votem amb il•lusió


El debat d’ahir es va servir per confirmar una cosa que des d’ICV-EUiA ja fa dies que diem. Ja tenim líder de la oposició, Mariano Rajoy. La dreta conservadora, racista i espanyolista ha estat derrotada.

Ara el que hem de decidir és quina serà la majoria que sorgirà de les eleccions del 9 de març. Aquí seguim tenint dos opcions, Duran o Herrera. I es que ja fa dies que expliquem els actes que fem arreu del territori que aquestes eleccions van realment de si ve Herrera o torna Duran.

Zapatero va ser el clar guanyador del debat, i amb un PP en fora de joc, ara cal que la gent voti sense por, i voti amb il·lusió. Cal que la gent voti el que pensa, el que sent, el que és. Cal que la gent d’esquerres, ecologista i feminista aposti per l’esquerra transformadora que no ha perdut les ganes de canviar la vida de la gent.

La gent jove que guanya menys de mil euros, la gent gran que cobra pensions de misèria, la gent que vol lluitar contra el canvi climàtic, o les dones que volen una nova llei de l’avortament només tenen una garantia per millorar les seves vides, l’esquerra que no ens falla, ICV-EUiA, Joan Herrera.

1 comentari:

Anònim ha dit...

el que estava buscant, gracies