29/2/08

DOS DIES DE CAMPANYA A LA UNIVERSITAT


Dimecres i dijous d’aquesta setmana he participat en els actes organitzats per Joves d’Esquerra Verda i Alternativa Jove a la UB i la UPF.

La veritats és que la resposta dels i les estudiants ha estat genial. Els dos dies hem tingut les sales plenes de gom a gom (hem diuen que fins i tot més que Puigcercós a la UPF). Més enllà de l’assistència, les dues xerrades ens han permès parlar dels problemes reals de la gent jove, tota una novetat en aquesta campanya i fent-ho des dels punts de vista de la gent jove, no com espectadors i clients dels partits majoritaris.

Aquests actes sempre són un gran indicador de com va la campanya, i un cop superat l’equador de la mateixa, veient la resposta de la gent estic segur que el Joan Herrera assolirà un resultat excel·lent el proper 9 de març

Com sempre en cada campanya d’ICV-EUiA anem a més i estic segur que la darrera setmana ens permetrà augmentar encara més la nostra força, que serà la millor garantia per determinar majories d’esquerres com ja va passar en les eleccions autonòmiques de l’any 2006.

1 comentari:

Maria Girbau Garcia ha dit...

Hola guapo,
sóc la Maria Girbau, hi he descobert el teu blog gràcies al del Ramon. Que tal, com van les coses?
Ningú no diria que no fossis de ICV, com se't nota que n'estàs molt d'orgullós, només dius elogis d'ell, jeje. Fins i tot la lletra és de color verd! No t'ho prenguis malament, és tot conya...

Bé, segueix publicant coses extremadament bones d'ICV que altres te'n deixarem comentaris extremadament bons! Et deixo guapo, sempre que pugui deixaré algun comentari, adéu verdós!