18/12/07

TOTS I TOTES CONTRA EL CÀNON DIGITAL


El proper dijous 20 de desembre el Congrés dels Diputats debatrà una esmena contra el Cànon Digital, que va ser presentada per el Senador i Secretari General d’ICV, Jordi Guillot en el transcurs del debat sobre la Llei de la Societat de la Informació.

Avui ICV és l’únic partit polític que públicament ha recollit les demandes de la societat civil que lluita contra una mesura injusta com és el Cànon Digital. Des de fa temps plataformes a la xarxa, com “Todos Contra el Cànon” o “Hispalinux” lluiten per fer sentir els seus arguments davant el potent lobby que representa la SGAE.

Només darrerament l’aparició del Público ha permès que emergís en els Mass Media una opinió diferenciada sobre el Cànon i denunciant els interessos obscurs que s’amaguen darrera de la SGAE.

El Cànon Digital és una mesura injusta, que no servirà per resoldre la Pirateria Digital i que ens fa pagar a tots i a totes per accions que cometen alguns. Per exemple el 82% dels CDs verges venuts són per a ús empresarial o bé per a ús personal. No pot ser que quan decidim digitalitzar les NOSTRES fotografies en un CD paguem un Cànon Digital, que a més no gestiona l’Estat sinó una fundació privada, la SGAE

Per tot això, hem de fer sentir la nostra veu abans del proper dijous. Visita la web de l'esmena contra el Cànon i participa!!!

1 comentari:

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

AIXÒ DEL CANON ÉS LA PERA, IMAGINA'T A MI QUE PUNXO DISCOS A RÀDIO PREMIÀ I QUE EM PASSO EL DIA SOCIALITZANT ARXIUS... QUE VOLEN? DÓNAR MÉS PASTA A LES "MAJORS"? CAL PLANTAR-SE.

PER CERT, QUAN PUGUI, VINC A M.SOCIALS, SEMPRE TINC REUNIONS A LA MATEIXA HORA.