9/7/07

Sense pretensions

Hola a totes i a tots. Durant molt de temps he estat una persona activa en contra dels blogs. Negar-ho seria un error a més d’una gran mentida. La meva crítica ha estat profunda. I així doncs per què ara he decidit posar en marxa un blog? Quan van sorgir algú em va explicar que eren un portal d’informació per donar a conèixer informacions o reflexions que no tenien sortida en els mitjans de comunicació “oficials”. Aquest és doncs l’objectiu d’aquest blog. Com que no podem tenir un diari, ens conformarem amb els blogs.

8 comentaris:

Jordi ha dit...

David, t'he linkat, no em fallis, ves escribint i t'anirem llegint. Els blocs, una eina important per nosaltres, per tal de donar opinió i augmentar la blogosfera roig-verd-violeta. Benvingut.

el blog del Marañón ha dit...

buenu, buenu, buenu... el nostre coordinador nacional amb blog. Si vols que et digui la veritat no m'ho esperava.
A mi sempre que m'han demanat que defineixi un bloc el comparo amb una finestra, que pot estar oberta o tancada. Tu la finestra ja la tens creada, ara només l'has d'obrir de bat a bat. A l'altra banda, anirem llegint el què ens expliques i de tant en tant també hi direm la nostra.

Que vagi tot molt bé!

Albert

Sandro Maccarrone ha dit...

Que calladet t'ho tenies eh!
Bé suposo i espero que la teva participació a la blocsfera serà sempre dins del respecte escrupulós a les regles, oi?

Ens llegim.

Rubinenc ha dit...

Eiiiii!!!

el gran coordinador! tira endavant, si ho mira algu, ja es alguna cosa amb el bloqueig mediatic q tenim akesta es una forma d'informar als que tenen ordinador i internet, i volen tenir un altre punt de perspectiva!

Ja anire passant!!! ens veiem!

Salut!

Qualcosa di Sinistra ha dit...

hombre, David. Que no tengamos que reunirnos un lunes por la mañana a toda prisa...

Agnès Russinol ha dit...

Endavant les atxes!

Petons i sort!

[AdM], Societat Anònima Extralimitada ha dit...

Els AdM esperem que aquest bloc bufi prou fort. Hauria d'apretar una mica més la canya... Només així tindrà el nostre suport. No dubtem, doncs, que ho aconseguirà!

Aina Vidal ha dit...

jijiji, la pressió ha fet el seu efecte... Em sumo al comentari de QDS. Un petó