29/1/09

Fòrum Social Mundia, 29 de gener


Ahir la nit es va allargar una mica. Era la nit del sopar d’entitats i participants catalans al FSM. Hi vam assistir més de 100 persones, sempre segons el comptes de l’Arcadi Oliveres, que any rere any confecciona una llista oficiosa de tots els catalans i catalanes que som al Fòrum Social Mundial.

Un dels elements que crida l’atenció de la “delegació catalana” és la seva diversitat. M’agradaria destacar també que l’ùnic secretari general de partits de l’Estat que està al Fòrum és en Joan Herrera.

Aquest matí, de fet ara som a punt de marxar cal al territori del Fòrum entrarem de ple en els tallers i seminaris del Fòrum Social Mundial. El programa agrupat en vuit eixos, desborda de la quantitat d’activitats programades.

Abans de sortir tres reflexions o idees per començar el dia. En primer lloc m’agradaria destacar la participació i col·laboració de l’Agència Catalana de Cooperació,i del Govern de la Generalitat en el Fòrum Social Mundial. Crec que és un encert enfortir a escala global aquests actors que reclamen per construir un altre món possible.

En segon lloc, se celebrarà la trobada dels presidents d’esquerres d’Amèrica Llatina (Lula, Evo, Chàvez, Correa i Lugo) amb més de 8000 participants en el FSM. Mirarem de ser-hi, ja que sens dubte serà un dels momentes que ens permetrà extreure les claus d’aquest Fòrum.

Finaltment acabo amb unes paraules de Candido Grzybowski, director de l’Institut Brasiler Ibase i fundador del FSM. Aquest cap de setmana se celebrarà el Fòrum Econòmic de Davos, segons paraules publicades al diari Público de Bèlem: “Davos és el Fòrum és el cementiri dels desesperats.

Tindrem ocasió de debatre amb Candido, demà a l’activitat d’Euralat en la que intervindrà en Joan Herrera.

Marxem cap al Fòrum...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Yes if the truth be known, in some moments I can phrase that I agree with you, but you may be in the light of other options.
to the article there is quiet a without question as you did in the downgrade publication of this beg www.google.com/ie?as_q=cyprus annan plan ?
I noticed the utter you have in the offing not used. Or you partake of the dreary methods of development of the resource. I suffer with a week and do necheg

Anònim ha dit...

Yes indeed, in some moments I can bruit about that I acquiesce in with you, but you may be considering other options.
to the article there is quiet a without question as you did in the downgrade issue of this solicitation www.google.com/ie?as_q=savella for fibromyalgia ?
I noticed the phrase you have in the offing not used. Or you use the dreary methods of promotion of the resource. I take a week and do necheg

Anònim ha dit...

pages syzmv

[url=http://ste-raz-kenne.blogspot.com]steam razor kenneth[/url]
[url=http://snowboa-heate-spac.blogspot.com]snowboard heaters space[/url]
[url=http://dswiblo.blogspot.com]dsl wig blow[/url]
[url=http://iroreceivesock.blogspot.com]iron receiver socket[/url]
[url=http://sax-produc-b.blogspot.com]saxon product bar[/url]

map ut sy