25/2/08

Volem la força de la gent Jove


El passat dissabte 23 de febrer Joves d’Esquerra Verda i Alternativa Jove varem organitzar el que ha estat l’acte jove d’ICV-EUiA

En la trobada amb la gent jove de la coalició, que va tenir lloc en el Sweet, amb més de 200 joves, Joan Herrera va exposar el conjunt de propostes adreçades al jovent, que es podrien resumir amb l’objectiu que els i les joves puguin marxar de casa abans dels 23 anys, que és la mitjana de la UE, i no haver d’esperar fins els 30-32 anys com fins ara.

Alhora l’acte va servir per deixar una cosa ben clara, només ICV-EUiA pot defensar els interessos de la gent jove. En primer lloc perquè sabem quina és la seva realitat, les dificultats per trobar un habitatge digne i a preu assequible o les dificultats que tenen per arribar a final de més... Els seus somnis, d’un treball digne i estable, amb un sou de veritat, són també els nostres somnis.

Volem canviar la vida de la gent i especialment de la gent jove, que ha vist com suposat bon cicle econòmic no tenia efectes reals sobre les seves vides. Volem tornar l’esperança a la gent jove, que torni a creure en la política, perquè és un instrument per millorar la seva vida.

Per fer-ho, tal com reclamàvem en l’acte necessitem la seva força, el seu vot. Només amb la seva força podrem aconseguir que els interessos de la gent jove formin part realment de l’agenda política.