6/11/07

I el Sàhara?


Aquests darrers dies han saltat al diaris i a les televisions les relacions entre Espanya i el Marroc. Això es deu a la visita dels Reis a Ceuta i Melilla que ha provocat un grau rebombori en el sí del govern i la societat marroquina, i ha tensat les relacions entre els dos estats com no havíem vist en tota la legislatura i des d’allò tant impressionant de “Perejil y el fuerte viento de Levante”.

La veritat més ben igual si els Reis van a Ceuta i Melilla, però no deixa de ser curiós que el Govern de PSOE, molt prudent, fins i tot servicial, amb les relacions amb la Monarquia Marroquina, ara prengui una decisió que sap sense cap mena de dubte que enrariran les relacions diplomàtiques.

I el Sàhara?. Aquesta és la pregunta. Perquè no es preocupa el Govern espanyol de la situació del poble sahrauí i de la situació dels drets humans als territoris ocupats? La postura del Govern Espayol amb el Sàhara és vergonyosa.

Des d’ICV tenim un compromís amb el poble sahrauí que ve de lluny, i és ferm, per això el proper dissabte 10 de novembre serem a Madrid en “MARCHA POR LA INDEPENDENCIA DEL PUEBLO SAHARAUI”.


“Contra la tortura y la violación de los Derechos Humanos en el Sáhara”
¡ NO MÁS ABANDONOS Y ENGAÑOS ¡ EVITEMOS LA GUERRA !
MADRID, Sábado 10 de NOVIEMBRE de 2007, 12.H., Desde ATOCHA Hasta la PLAZA MAYOR